GHID DE NUTRIȚIE

ak masters, ghid de nutritie, ghid de nutriție, nutritie, nutriție, alimentatie, alimentație, sport, stil de viață, stil de viata, lifestyle, sanatate, sănătate, dieta, dietă, slabit, slăbit, slabire, slăbire, mananca sanatos, mănâncă sănătos, vreau sa slabesc, vreau să slăbesc, regim, regim alimentar, regim culinar, fast food, fast-food, junk food, junk-foodGHID DE NUTRIȚIE
Pași simpli pentru îmbunătățirea stilului de viață

„Gata! De luni îmi schimb stilul de viață. M-am îngrășat și nimic nu mă mai încape. Nu se mai poate așa!”. De câte ori nu ți-ai zis acestea? Și poate de tot atâtea ori ai ajuns în același punct. În societatea zilelor noastre, uneori este chiar dificil să te echilibrezi din punct de vedere al alimentației, deoarece ritmul în care trăiești este alert. Iar ca să câștigi zilnic ore prețioase, scurtezi din timpul alocat bucătăriei, găsind rezolvarea în numeroasele „soluții” oferite de comerț.
Adevăratele rezultate sunt obținute parcurgând drumul cel lung, în care ajungi să pui baze corecte și să te cunoști pe tine însuți, nu alergând pe scurtături. Este nevoie de o schimbare a mentalității în ceea ce privește nutriția și repoziționarea pe principii cu adevărat sănătoase, care ți se potrivesc în totalitate. Suntem cu toții diferiți! Chiar dacă la nivel general organismele tuturor funcționează la fel, particularitățile pot fi decisive. Orice sfat este binevenit, dar nu toate îndrumările ți se potrivesc. Nu există „rețetă universală”! Totul presupune informare și adaptare până în momentul în care ajungi să te identifici cu ceea ce mănânci.
Scopul acestui ghid de alimentație constă în a-ți oferi câteva repere simple pentru a te ajuta să-ți îmbunătățești stilul de viață. Ceea ce poate părea dificil la început, ulterior va deveni obișnuință. Eu am parcurs acest traseu și îți garantez că nu este imposibil de urmat. Îți trebuie numai puțină determinare, disciplină și să nu uiți pe parcurs obiectivul pe care ți l-ai propus. Timpul va fi cel mai important aliat al tău prin eliminarea treptată a obiceiurilor nocive și consolidarea pas cu pas a noii versiuni a ta. Vei ști când și ce să mănânci, îți vei autoeduca mintea să se abțină atunci când se impune și să nu dramatizeze atunci când apar „derapaje”, iar – cel mai important – te vei simți extraordinar în corpul tău știind că tu îți oferi puterea și deții controlul.

Vei afla parcurgând acest „Ghid de nutriție”, în termeni simpli și pe înțelesul tuturor, ce rol au proteinele, carbohidrații, grăsimile și apa pentru buna funcționare a organismului, cum pot fi combinate corect alimentele, cum se poate distinge între o mâncare bună și una nocivă sau avea rezultate în zilele de răsfăț culinar ori atunci când consumi fast food.

În interiorul „Ghidului de nutriție” vei găsi sfaturi ale unor nutriționiști și profesioniști ai sportului, precum Flavius Predoi, Marina Paraschiv, Andrei Rusu și Ana-Marina Nanu.

Pentru a comanda „Ghidul de nutriție – Pași simpli pentru îmbunătățirea stilului de viață” completează formularul de mai jos.

PREȚ: 18 LEI