VINDECAREA ACCIDENTĂRILOR SE FACE MAI UȘOR CU APARATUL B-CURE LASER

ak masters, sport, karate, accidentare, arte martiale, arte marțiale, articulatie, articulație, b-cure laser, b cure laser, durere, fizioterapie, gy medical solutions, gabriela vilcea, gabriela vîlcea, inflamatie, inflamație, kinetoterapie, laser, terapie laser, recuperare sportiva, recuperare sportivă, soft laser, cold laser, tratament, vindecare, accidentari, accidentări

Am aflat, recent, de două dispozitive medicale pentru tratarea leziunilor sportive: B-Cure Laser Sport și B-Cure Laser Sport Pro. Simt nevoia să vă comunic și vouă această informație, deoarece este important de știut că există soluții mult mai rapide și eficiente pentru rezolvarea oricărui tip de durere (musculară, articulară etc.) decât cremele sau pastilele folosite în mod obișnuit. În cele ce urmează, voi explica beneficiile acestor aparate, care – personal – mi-ar fi fost de mare ajutor, la momentul potrivit, în refacerea post competițională. Acum mă gândesc cu oarecare tristețe cum ar fi fost parcursul meu la Campionatul Mondial NIKO din anul 2014, când m-am ales cu o ruptură musculară la bicepsul femural după proba de kata echipe, iar a doua zi am intrat pe tatami foarte accidentat, încât n-am putut folosi deloc piciorul drept, iar atunci când am făcut-o, în sferturile de finală, am părăsit suprafața de concurs pe targă.

Diferența esențială dintre cele două aparate constă în rapiditatea cu care poate fi vindecată durerea. Primul produs este destinat în special pentru uzul personal al sportivilor, pe când al doilea este conceput pentru profesioniști (medici, fizioterapeuți, kinetoterapeuți, chiropracticieni, terapeuți ș.a.m.d.)

Puterea exemplului este cea mai convingătoare. În video de mai jos, Yarden Gerbi (Israel), medaliată olimpică și campioană mondială la Judo, povestește experiența pe care a avut-o cu dispozitivul B-Cure Laser.

În cazul în care poate fi considerată neconvingătoare opinia unei sportive aflate la mii de kilometri distanță de România, poate argumentele reprezentanților lotului olimpic național feminin de haltere stârnesc empatie și demonstrează eficiența acestor aparate.

Ca repere generale, B-Cure Laser este un dispozitiv medical destinat opririi durerii și vindecării sursei acesteia, stimulând mecanismele naturale de refacere a organismului, întărind comunicarea intercelulară și favorizând circulația sângelui. Produsul constituie o inovație în domeniul tehnologiei Soft Laser (LLLT) și este destinat uzului casnic. Aparatul este certificat ISO și recunoscut la nivel internațional datorită eficienței în rezolvarea problemelor medicale în condiții de siguranță, fără riscuri și efecte secundare.

„Aparatul B-Cure Laser încorporează terapia prin intermediul undelor laser, demonstrându-și aplicabilitatea clinică ca urmare a celor peste 4.000 de studii realizate în ultimele decenii. Beneficiile majore ale acestui dispozitiv constau în portabilitate (având dimensiunea unei telecomenzi) și posibilitatea aplicării acasă a tratamentului. B-Cure Laser contribuie la tratarea durerii, a inflamației și asistă în vindecarea sursei acesteia, având o durată de viață de peste 4.000 de ore de tratament”, a declarat Gabriela Vîlcea, manager al GY Medical Solutions, distribuitor exclusiv B-Cure Laser în România.

Dispozitivele B-Cure Laser pot fi utilizate zilnic, fără riscuri sau efecte adverse, acționând la nivelul pielii și în profunzime, fără a deteriora țesuturile, rezolvând durerea asociată cu afecțiunile ortopedice în doar câteva ședințe, în funcție de intensitate și nevoia de tratament. Produsele B-Cure Laser sunt mult mai eficiente decât cremele sau pastilele destinate remedierii durerilor, inflamațiilor și rănilor, acestea având, de cele mai multe ori, efect temporar și limitat.

Produsele B-Cure Laser sunt certificate ISO și au obținut, totodată, din anul 2009 și până în prezent, peste 10 acreditări internaționale. Aparatele B-Cure Laser sunt comercializate în România, Israel, Germania, Marea Britanie, Franța, Elveția, Italia, Spania, Finlanda, Norvegia, Olanda, Rusia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Turcia, Africa de Sud, Filipine, Singapore și Australia. Garanția oferită este de 2 ani.

Pentru informații suplimentare și comenzi B-Cure Laser – click aici!

Foto: amazon.co.uk